KoningsSpelen 2018

Wat was het een fantastische mooie KoningsSpelen! Het begon vanochtend, op vrijdag 20 april, op het plein met het hijsen van de vlag. Meneer Jan was de dag ervoor al druk aan het oefenen geweest met een aantal kleuters en wat deden ze dat fantastisch samen. Het Wilhelmus klonk in de verte en er werd hier en daar meegezongen, zelfs door de ouders die aanwezig waren.

Met de vlag hoog in de mast konden we het openingslied op het plein dansen. De dames van groep 8 waren de afgelopen weken al langs de groepen geweest om het aan te leren. Met hun begeleiding vooraan lukt het prima om mee te dansen. Toppers die dames!

Daarna gingen alle groepen naar hun eigen lokaal om daar te genieten van het Koningsontbijt. Veel tijd om te ontbijten hadden we niet, want we moesten door. Er stonden nog zoveel leuke dingen op de planning! De groepjes werden snel gemaakt en er kon begonnen worden aan het circuit. Er werd gevoetbald, estafette gelopen en over de stormbaan geracet op het veldje. In de gymzaal stonden allemaal toestellen klaar waarover geklommen en geklauterd kon worden. Op het plein kon gespeeld worden met de grote tas vol spulletjes die we hadden gekregen speciaal voor de KoningsSpelen. Binnen konden we even afkoelen met een filmpje, kleurplaat of nog even actief dansen met just dance filmpjes.

Wat een fantastische, zonnige ochtend! Er werd gelachen, gesport en samen gewerkt. Precies wat de bedoeling is dan de KoningsSpelen. We hebben ook foto’s gemaakt, klik hier om die te bekijken.

En dan tot slot nog een bedankje voor de ouders die hebben mee geholpen om van deze ochtend een feest te maken! Bedankt voor al jullie hulp!